Μέρες Λογοτεχνίας

Μέρες Λογοτεχνίας

Αγγλικά ιστολόγιο

Αγγλικά ιστολόγιο

Τα παιδιά μπορούν και πρέπει να ελπίζουν

ΧΡΗΣΙΜΑ

Εκπ. Λογισμικό

Εκπ. Λογισμικό

Εκπ. Τηλεόραση

Εκπ. Τηλεόραση

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Πρόσφατα σχόλια

     

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    1) Σας υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 θα γίνει το αποκριάτικο πάρτυ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων από τις 12:00 έως τις 16:00 με μουσική από dj.

    2) Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο οικολογικό πρόγραμμα από την No Way για τα παιδιά των Α', Β', Γ', Δ' και Ε' τάξεων.

    3) Την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου 2024 το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου θα λειτουργήσει κανονικά. Όσα παιδιά θέλουν μπορούν να φορέσουν τις αποκριάτικες στολές τους, τις οποίες θα έχουν φέρει μαζί τους από το πρωί, μετά την 4η ώρα. Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει κανονικά.

    4) Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 οι μαθητές των Α', Β', Γ', Δ' τάξεων θα επισκεφτούν το OASIS PARK, ενώ οι μαθητές των Ε' και ΣΤ' τάξεων θα παραμείνουν στο σχολείο όπου θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα με πειράματα.

    5) Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 θα δοθούν οι έλεγχοι για το δεύτερο τρίμηνο. Στη συνέχεια, θα δοθεί σχετική ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται με ποιον τρόπο θα γίνουν οι ενημερωσεις των Α' και Β' τάξεων, καθώς και οι έλεγχοι των υπόλοιπων τάξεων.

    6) Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 θα γιορτάσουμε την εθνική γιορτή της 25ης Μαρτίου και όλα τα παιδιά θα έρθουν 8:15 και θα σχολάσουν 9:40. Το Ολοήμερο εκείνη την ημέρα δε θα λειτουργήσει.

    7) Θα πραγματοποιηθεί και εκκλησιασμός των παιδιών για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και σε επόμενη ανακοίνωση θα σας ενημερώσουμε για την ημέρα.

    Η Διευθύντρια, οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου και το λειτουργικό προσωπικό σας εύχονται να είστε όλοι καλά!

    Καλό μήνα!

    Comments are closed.